O combinație uimitoare care te vindecă de o serie boli! Inclusiv, previne cancerul!

Această istorie uimitoare a fost relatată de Steven Cohen, un american în vârstă de 80 de ani din statul Alabama. Toate rudele sale începând de la străbunici și terminând cu fratele său au fost diagnosticate cu cancer la o anumită perioadă a vieții. Steven nu a era bolnav de cancer însă medicii i-au spus că mai degrabă sau mai târziu și el se va îmbolnăvi, pentru că toată familia lui era predispusă la cancer.

Despre acest lucru el a aflat la vârsta de 43 de ani, atunci când fratele său în vârstă de 39 de ani a fost diagnostica cu cancer de piele. Steven știa ce îl așteaptă, de aceea a decis că trebuie să facă totul pentru a preveni apariția acestei boli. El a aflat că poate face asta alcalinizându-și corpul. Mediul alcalin este un mediu dușmănos pentru celulele canceroase, de aceea ele nu se pot dezvolta în el.

s604x0_lichid_cancer

Steven a preparat acest amestec:

  • 250 ml de sirop de arțar
  • 1 linguriță de bicarbonat de sodiu.

În fiecare zi el consuma câte o lingură din acest amestec cu o oră înainte de prânz. Cura dura o lună, apoi urma o lună de pauză, după care cura era reluată.

Bărbatul a urmat acest obicei ani de-a rândul astfel încât fiind ajuns la vârsta de 80 de ani el așa și nu a făcut cancer, spre mirarea medicilor care îl examinau periodic. Și asta pentru că după părerea lor Steven nu putea să nu se îmbolnăvească mai degrabă sau mai târziu de cancer.

În prezent Steven recomandă această cură tuturor persoanelor care vor să evite această boală. În plus, remediul detoxifiază puternic organismul, fapt care previne și vindecă o serie de boli, așa cum ar fi problemele de inimă sau rinichi.

Încearcă și tu această cură!

Îți dorim multă sănătate!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Sursa: phkillscancer.com