O piele netedă şi radiantă în doar 5 minute! Remediul care face minuni, aproape gratis…

Cât de mult efort depun femeile şi bărbaţii pentru ca pielea lor să arate bine! Diverse produse cosmetice, suplimentele alimentare şi chiar serviciile medicale de îngrijire a pielii feţei şi corpului se bucură în prezent de o mare popularitate.

Din păcate, uneori o cremă scumpă poate fi destul de ineficientă – bani aruncaţi în vânt, iar problemele pielii persistă. Procedurile cosmetice au efect, dar este temporar – trebuie efectuate permanent. Cum poate fi îngrijit tenul, astfel încât să rămână tânăr şi luminos? Există un remediu care corectează o mulţime de imperfecţiuni ale pielii dintr-o singură lovitură. Se numeşte… ulei de nucă de cocos!

Acest remediu natural este într-adevăr benefic pentru piele. El combate multe probleme. Hidratează pielea, netezeşte ridurile, oferă tenului un aspect sănătos.

Uleiul de cocos rezolvă problemele cu pielea, predispusă la erupţii – pătrunzând în straturile adânci ale pielii, uleiul elimină inflamaţia, contribuie la reînnoirea pielii. În timpul iernii, uleiul de nucă de cocos protejează pielea de frig, în timpul verii – de soare. Cel mai bun lucru pe care îl puteţi face pentru piele este să folosiţi ulei de nucă de cocos!

Pentru ca uleiul de cocos să fie uşor absorbit de piele, faceţi din el o cremă. Pentru a o prepara, aveţi nevoie de doar câteva minute, iar aceasta va fi cea mai sigură cremă – fără impurităţi chimice, care cauzează îmbătrânirea.

CUM SE PREPARĂ CREMA

Ingrediente:

  • Ulei de nucă de cocos
  • Câteva picături de ulei esenţial (la alegere)

Modul de preparare:

1. Amestecaţi uleiul de nucă de cocos cu mixerul. Puteţi adăuga câteva picături de ulei esenţial. Puteţi alege un ulei care corespunde tipului de piele.

приготовление крема из кокосового масла

2. Consistenţa cremei ar trebui să fie ca cea a frişcăi.

приготовление крема из кокосового масла

приготовление крема из кокосового масла

3. Uleiul esenţial face crema foarte aromată, cu toate că mirosul de nucă de cocos este, de asemenea, foarte plăcut.

крем из кокосового масла

Această cremă este un produs de înaltă calitate, din substanţe naturale. Pielea vă va mulţumi pentru aspectul atrăgător şi luminos.

крем из кокосового масла

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: Sănătoşi.com

Add Comment