O reţetă unică de restabilire a articulaţiilor! Un remediu popular, cu efect analgezic, care îmbunătăţeşte funcţiile articulaţiilor.

Curăţaţi 300-400 de grame de usturoi, daţi-l prin maşina de tocat, puneţi-l într-un borcan de un litru şi umpleţi-l cu ulei nerafinat. Puneţi-l să stea 2 săptămâni într-un loc întunecat, amestecând conţinutul zilnic. Veţi obţine ulei de usturoi. Filtraţi-l prin 3-4 straturi de tifon.

Modul de utilizare: frecaţi zona afectată (de exemplu partea inferioară a spatelui în caz de osteocondroză sau articulaţiile în caz de artroză). Acoperiţi cu polietilenă şi un fular cald peste noapte. Încă din primele zile veţi simţi o uşurare, restabilirea mobilităţii şi reducerea durerii. Tratamentul durează două luni.

Usturoiul îmbunătăţeşte circulaţia sângelui în zona articuşaţiilor afectate, contribuind, astfel, la restabilirea funcţiilor sale.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: Sănătoşi.com

Add Comment