O reţetă uşor de preparat, ce are efecte benefice uimitoare asupra întregului organism. Iată ce afecţiuni tratează

Reţeta din acest articol este eficientă pentru curăţarea vaselor sanguine. Totodată este un remediu excelent care detoxifică rinichii, ficatul şi colonul. În plus, este benefic pentru creier, dar şi combate problemele cardiace.

honey-and-garlic

Ingrediente:

  • 400 g de grâu
  • 15 lămâi
  • 12 căţei de usturoi
  • 1 kg de miere
  • 400 g de nuci

Mod de preparare:

Puneţi 400 de grame de grâu într-un borcan şi turnaţi apa. După 12 ore, strecuraţi. După o zi vor apărea primii germeni de grâu. Apoi, măcinaţi grâul germinat, usturoiul şi nucile. Tăiaţi 5 lămâi cu tot cu coajă şi puneţi-le în blender.

Amestecaţi toate ingredientele. Stoarceţi restul lămâilor şi adăugaţi şi sucul în amestec. Apoi adăugaţi mierea şi amestecaţi până se omogenizează. Folosiţi doar o lingură de lemn. Remediul se pune în borcane şi se păstrează în frigider. După 3 zile de macerare, poate fi utilizat. Se iau câte 1-2 linguri cu 30 de minute înainte de micul dejun şi prânz, dar şi înainte de somn. Urmaţi acest tratament doar 30 de zile pe an.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Add Comment