Om de știință rus: – Sunt suficiente patru linguri de acest preparat și cancerul va pleca din corp.

Hristo Mermerski este un om de știință rus care afirmă că în sine cancerul nu este o boală atât de gravă. Domnia sa își argumentează cuvintele cu faptul dovedit științific că fiecare om deja la naștere are în sine celule canceroase, însă de noi depinde dacă aceste celule se vor activa și înmulți și astfel vor deveni tumori, sau vor sta în stare de repaus pe toată durata vieții.

Hristo Mermerki a elaborat un preparat naturist care este în stare să ”paralizeze” celulele canceroase, astfel încât riscul de a face cancer devine aproape egal cu zero.

Dacă și tu vrei să fii protejat de cancer, prepară-ți acest remediu!

Vei avea nevoie de:

  • 400 g nuci
  • 400 germeni de grâu
  • 15 lămâi
  • 12 căței de usturoi
  • 1 kg de miere

Ce faci mai departe:

Mai întâi va trebuie să te ocupi de grâu. Spală 400 grame de grâu și pune-l în apă pe 12 ore. După aceasta schimbă apa și mai lasă-l în apă pe alte 24 de ore. Așa ai obținut germenii de grâu.

Rând pe rând dă toate ingredientele prin blender, iar din lămâi stoarce zeama. După aceasta amestecă toate ingredientele până se omogenizează totul. Păstrează preparatul la frigider. Poți să începi să-l administrezi abia la a treia zi după preparare.

Cum se administrează remediul:

Remediul se consumă câte o lingură cu 20 de minute înainte de masă, până la finisare. Așa vei fi păzit de cancer.

Îți dorim multă sănătate!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Traducerea și adaptarea: Echipa sanatosi.info

Surse selective: lifehealthandbeauty.comyoutube.com