Până nu a încercat acest remediu, ea nu se putea ridica din pat din cauza durerilor articulare

Bunica mea a suferit mult timp din cauza durerilor de articulații la genunchi și glezne. Medicii au spus că sunt neputincioși în asemenea cazuri și i-au prescris pastile pentru ca ea să putea răbda durerea.

nu-se-putea-ridica-din-pat-din-cauza-durerilor-articulare-pana-cand-a-incercat-acest-remediu

Însă în scurt timp am aflat că există o metodă de a trata artrita. În acest articol o împărtășesc și cu voi.

Răsfoiam o carte veche rusească de tratament naturist și am găsit la capitolul ”Tratarea durerilor” informații despre tratarea durerilor articulare.

Acest remediu acționează pe două căi: intern și extern.

Remediul intern. Pentru acesta aveți nevoie de o vânătă medie și un litru de apă. Tăiați vânăta rondele, după care turnați apa fiartă de asupra. Lăsați să se facă infuzia până apa nu se răcește complet. După ce s-a răcit, strecurați infuzia. 750 ml din lichid puneți-l la frigider, iar celelalte 250 ml vor fi folosite pentru remediul extern.

Remediul extern. Pe lângă cele 250 ml de infuzie, pentru a prepara acest remediu veți mai avea nevoie de 50 ml ulei de măsline. Trebuie să mestecați aceste două ingrediente (puteți folosi robotul de bucătărie).

Ce faceți mai departe:

Remediul intern se consumă câte 250 ml la cele 3 mese zilnice. Remediul extern se aplică seara înainte culcare. Se unge zona afectată cu acest lichid, după care se învelește cu un prosop pentru a menține căldura.

În 3 săptămâni trebuie să apară și rezultatele. Nu veți mai simți dureri atât de acute iar inflamațiile vor dispărea. Cel puțin așa s-a întâmplat în cazul bunicii mele. Vă doresc să aveți și voi o experiență similară.

Vă dorim multă sănătate și o viață fără dureri!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Add Comment