Părul tău va crește imediat dacă vei folosi acest remediu!

Deși pare greu de crezut, cercetătorii spun că omul are pe corpul său aproximativ 200 de mii de fire de păr. Dintre acestea, 75 de mii cresc pe cap. Viteza medie normală a pierderii părului din cap este de până la 10 fire zilnic. Dacă numărul firelor căzute depășește valoarea dată, este nevoie să luăm măsuri imediate.

Pentru femei pierderea părului are un efect traumatic psihologic foarte puternic, pentru că însăși feminitatea este asociată cu părul bogat. Se știe că stresul, alimentația nerațională și lucrul incorect al hormonilor cauzează căderea părului. Atunci când își pierde părul, femeia se stresează și mai mult, astfel încât acesta începe să cadă și mai rapid.

aplica-acest-remediu-si-parul-tau-va-creste-imediat-600x336

Iată de ce în asemenea cazuri trebuie de reacționat instantaneu și cu sânge rece. Nu trebuie să ne stresăm, trebui doar să înțelegem cauza căderii părului, să o eliminăm și totodată să administrăm un remediu care ar accelera creșterea părului pierdut.

Următorul remediu poate accelera creșterea părului nou și stopa căderea celui vechi.

Iată de ce ai nevoie:

  • 1/2 banană
  • 1 gălbenuș de ou
  • 1 lingură de miere
  • 1 jumătate de pahar de bere.

Ce faci mai departe:

Ingredientele se amestecă până la omogenizare apoi se aplică pe scalp, timp de 1 oră. Procedura se repetă o dată la 3 zile. După ce veți observa că părul a încetat să cadă (aceasta se poate întâmpla chiar după prima aplicare a remediului, dar poate fi nevoie de o cură mai îndelungată, în dependență de gravitatea problemei), folosiți remediul încă de două ori, în scopuri profilactice.

Îți dorim să arăți ca o regină.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info