Păstura este un aliment unic, care elimină toxinele, poate regenera ficatul şi întăreşte sistemul imunitar

Păstura este polenul modificat de către albine în stup, timp de mai multe luni. Acest produs are un conţinut bogat de vitamine, minerale, microelemente, aminoacizi, enzime, factori antibiotici şi alte substanţe necesare organismului.

perga-v-granulah

Păstura nu poate fi produsă în laborator, fiind un produs unic. Are puternice efecte antioxidante, antitoxice, antiinflamatoare şi de regenerare.

Acesta poate regenera ficatul, întări sistemul imunitar, dar şi contribuie la eliminarea eficientă a toxinelor. Păstura mai stimulează secreţiile biliare, normalizează activitatea instestinelor, stimulează digestia şi funcţia colonului. Totodată, îmbunătăţeşte sistemul cardiovascular, stimulează producerea celulelor albe şi roşii, reglează nivelul de colesterol şi triglicidele, stimulează activitatea creierului, îmbunătăţeşte memoria şi capacitatea de concentrare.

Păstura este foarte eficientă şi în caz de ameţeli şi stări de oboseală, reduce stresul şi oferă organismului vitalitate. Este recomandată copiilor şi celor lipsiţi de vlagă, în cazul bolilor cronice şi în caz de convalescenţă. Mai mult decât atât, poate fi folosit şi ca produs cosmetic (ca mască), întrucât contribuie la frumuseţea tenului şi hrăneşte pielea.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Add Comment