Pentru a controla nivelul de zahăr în sânge, nu ai nevoie decât de un singur ou!

Sănătatea noastră depinde foarte mult de modul în care ne alimentăm, mai ales în zilele noastre când există o abundenţă de toxine. Nerespectarea unui mod de viaţă sănătos din punct de vedere alimentar, poate provoca apariţia unui şir de boli.

gty_harboiled_egg_thg_120406_wblog

Diabetul este o problemă comună de sănătate, care afectează mulţi oameni din întreaga lumea. Aceasta apare când pancreasul nu mai produce insulină sau când insulina nu este folosită corespunzător şi creşte nivelul de zahăr. Ca rezultat, apare nevoia să urinezi des, să-ţi fie mereu sete, să pierzi rapid în greutate şi s-ar putea chiar să apară vedere neclară şi oboseală. Toate aceste simptome sunt semne ale diabetului zaharat. Dacă nu este tratat, diabetul poate cauza orbire, afecţiuni ale nervilor, insuficienţă renală, probleme cardiovasculare şi disfuncţie erectilă.

Notă: în timp ce iei acest remediu, nu trebuie să consumi alimente ce ridică nivelul de zahăr în sânge. Prepararea acestui remediu este foarte simplă, nu ai nevoie decât de un ou fiert şi puţin oţet.

Reglează nivelul de zahăr în sânge cu acest remediu natural.

Fierbe un ou. După decojire, înţeapă-l în câteva locuri cu o furculiţă. Apoi, pune oul într-un vas şi toarnă oţet peste el. Lasă-l să stea peste noapte. Dimineaţa, mănâncă oul în combinaţie cu un pahar de apă caldă amestecată cu o lingură de oţet. Repetă tratamentul timp de câteva zile şi verifică nivelul de zahăr din sânge. Vei observa că rezultatele vor fi ca mai înainte de începerea tratamentului.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Sursa: www.healthyfoodteam.com

Add Comment