Pentru a slăbi la coapse – fă acest exercițiu acasă! Un exercițiu mai bun pur și simplu nu există!

Vrem noi sau nu să acceptăm acest fapt, dar statistica arată că 87% din toate bolile apar din cauza unei alimentații incorecte, sau cel puțin acestă alimentație a favorizat apariția bolilor respective. Acest fapt ar trebuie să ne pună în gardă.

Prin alimentație incorectă se are în vedere nu doar produse nesănătoase, dar și consum exagerat de alimente. Iar atunci când consumăm exagerat alimente nesănătoase, probabilitatea îmbolnăvirii crește în progresie geometrică.

Un kilogram în plus este egal cu un cui în sicriul sănătății. Orice kilogram peste normă ne influențează negativ atât fizic cât și psihic. În primul rând au de suferit oasele și articulațiile care trebuie să suporte o sarcină în plus. Apoi urmează inima care se suprasolicită, ceea ce mărește riscul infarctului miocardic. Apoi urmează plămânii, rinichii și restul organelor…

Ca urmare a acestor lucruri începem să ne simțim mai prost și căutăm să alinăm această dispoziție rea cu consumul de hrană. Așa nimerim într-un cerc vicios, o adevărată cabală.

Prin urmare, nu trebuie să tolerăm nici măcar un singur kilogram în plus și să ne punem pe slăbit și exerciții.

În primul rând trebuie să ne ocupăm de coapse, pentru că pe ele pe de o parte se depune cea mai mare cantitate de grăsime,  iar pe de altă parte, antrenând coapsele putem scăpa în cel mai simplu mod de această grăsime.

În acest video vei putea vedea câteva exerciții care cu ușurință pot fi făcute acasă. Nu ezita să le faci dacă ții la sănătatea și frumusețea ta! Fă-le doar o singură săptămână, apoi privește-te în oglindă. Ceea ce vei vedea acolo te va face să vrei să continui aceste antrenamente la infinit!

De asemenea, îți recomandăm să uiți de alcool și băuturi acidulate. Ridică-te de la masă cu un sentiment ușor de foame. N-ai grijă, acest sentiment este unul amăgitor care dispare în câteva minute. De asemenea, pune accent pe legume, fructe și pește.

Îți dorim să arăți ca antrenorul din acest video!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

 

Autor text: sanatosi.info

Sursa: youtube.com