Are peste 50 de ani şi are un corp de nota 10. Iată în ce constă secretul supermodelului Elle Macpherson

Elle Macpherson, are peste 50 de ani şi este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Fiind supranumită The Body, ea a fost mereu adepta unui mod sănătos de viaţă. Nutriţionistul supermodelului oferă mai multe detalii despre meniul acesteia.

Elle are o alimentaţie echilibrată, face exerciţii fizice regulat şi menţine echilibrul pH-ului.

Meniul său zilnic

Micul dejun: omletă, spanac şi avocado

Acest mic dejun este caracteristic pentru zilele în care Elle Macpherson are un program încărcat şi nu reuşeşte să ia prânzul la ora obişnuită. Aceasta mai preferă să mănânce la micul dejun budincă din seminţe de chia, seminţe de in, ovăz, lapte de migdale şi fructe de pădure.

Prânz: somon cu lămâie, ulei de măsline, salată de sfeclă şi orz decorticat

Potrivit nutriţionistului Simone Laubscher, aceasta este una dintre mesele ei preferate. Mănânc mult peşte şi foarte rar carne de pui sau carne roşie.

Cină: Biban la grătar cu salată grecească

Deşi evită produsele lactate, nu renunţă la brânză.

Gustare: Curmale, ceai verde şi ciocolată neagră

Smoothie: 400 ml de lapte de migdale, o lingură de pudră proteică vegetală, jumătate de banană, o mână de fructe de pădure.

Elle Macpherson consumă 3 litri de apă pe zi. Atunci când este în criză de timp, optează pentru reţeta ei de smoothie, la care adaugă câteva legume cu frunze verzi.

Un alt aspect important din viaţa supermodelului este sportul. Elle face zilnic exerciţii fizice, dar nu merge la sală, ci face atranamente acasă, timp de 45 de minute. Îi place sportul practicat afară. Face surf şi înoată mult pentru a se menţine în formă.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Sursa: dailymail.co.uk