Planta care atacă selectiv celulele maligne canceroase: Trei-Frați-Pătați!

Viola tricolor, sau cum i se spune în popor Trei-Frați-Pătați, face din lista plantelor cu cei mai puternici antioxidanți. Acest fapt face ca planta să aibă o utilizare largă atât în medicina naturistă cât și în cea clasică. Trei-Frați-Pătați care uneori mai este numită și panseluța sălbatică, este folosită integral în medicină, adică sunt folosite frunzele, florile, tulpina și rădăcina.

Planta uscată se dă prin râșniță și se aduce în starea de pulbere. Această pulbere se ține câteva minute sub limbă după care se înghite.

Conținutul de antioxidanți puternici fac din Trei-Frați-Pătați un medicament preventiv contra cancerului, pentru că acești antioxidanți împiedică celulele canceroase să se înmulțească și să devină tumori.

Pentru a preveni apariția cancerului se recomandă să facem de două ori pe an cure de o lună cu pulbere de Trei-Frați-Pătați. Astfel, va fi nevoie să consumi câte o linguriță de pulbere de Trei-Frați-Pătați zilnic cu două ore înainte de prânz.

Cu ajutorul acestei plante putem preveni nu doar un tip de cancer, ci toate tipurile, inclusiv cancerul de intestine, pulmonar și de sân.

Proprietățile anti-cancerigene ale plantei Trei-Frați-Pătați au fost confirmate recent de specialiștii de la Universitatea din Stockholm, Suedia.

Precauții:

În general, Trei-Frați-Pătați nu are efecte adverse, cu excepția cazurilor de supradozaj sau intoleranță personală la această plantă, care se poate manifesta prin diaree sau iritații.

Nu uita să distribui prietenilor tăi acest articol util!

Îți dorim multă sănătate!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Surse selective: hindawi.comwikipedia.org