Poți slăbi cu 1 kilograme în doar 3 zile cu ajutorul acestei plante. O plantă fantastică!

Pătrunjelul este o plantă care de cele mai multe ori este folosită pentru a drege gustul unei mâncări. Cu toate acestea, pătrunjelul poate fi folosit și în alte moduri.

Pătrunjelul este un bun diuretic care tratează eficient infecțiile tractului urinar. De asemenea, el influențează pozitiv activitatea rinichilor.

a-miracle-herb-this-woman-was-72-kg-on-thursday-and-went-down-to-67-kg-by-saturday

În cele ce urmează îți prezentăm o metodă balcanică inedită de a folosi pătrunjelul. Este vorba de o rețetă care elimină excesul de apă din organism, ceea ce vă permite să slăbiți în paralel.

Iată de ce aveți nevoie:

  • 100 grame de pătrunjel tocat
  • 1 litru de apă

Ce faceți mai departe:

Clocotiți apa și adăugați în ea pătrunjelul. Fierbeți pătrunjelul timp de 5 minute, apoi luați vasul de pe foc și lăsați-l să se răcească. După ce s-a răcit, strecurați pătrunjelul. Veți avea nevoie doar de ceaiul rezultat.

Consumați acest ceai timp de 3 zile (câte 330 ml în fiecare zi) în loc de apă. Nu consumați în acest timp ceai sau cafea. Mișcați-vă mai mult și alimentați-vă mai sănătos pentru ca ceaiul să aibă un efect maxim. Veți vedea cum veți slăbi în aceste zile cu câteva kilograme.

Îți dorim mult succes!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Sursa: healthylifeidea.com

Add Comment