Preparatul ce mişcorează stomacul şi arde grăsimile, recomandat de Dr. Oz

Potrivit Dr. Oz, dieta de micșorarea stomacului este un proces prin care pot fi eliminate balonările, arse grăsimile, în doar o lună.

Pentru asta este necesar să excludeţi din alimentaţie zahărul, sucurile, alimentele semipreparate și procesate, lactatele și alcoolul. De asemenea, este important ca între ora 9 seara și 9 dimineața să nu mâncaţi şi să nu beţi nimic.

Dr. Oz recomandă pentru micul dejun o jumătate de avocado, pe care o puteți mânca pe o felie de pâine integrală prăjită, sub forma unui smoothie cu ciocolată sau împreună cu un ou ochi, gătit la cuptor în scobitura sâmburelui de avocado.

El mai recomandă zilnic două gustări – 2 linguri de unt de migdale sau o mână de nuci, alune de pădure sau caju.

La prânz – un amestec de fructe și fibre, salată și miere, zmeură, varză.

La cină – cereale quinoa, hrișcă, tăiței de ovăz sau mei și cât mai multe de legume verzi.

Smoothie pentru dieta de micșorare a stomacului

Ingrediente:

  • 2 căni de spanac
  • 2 căni de apă
  • 1 castravete
  • 2 frunze de țelină
  • 1 pară cu tot cu coajă
  • sucul de la 1 lămâie

Puneți în blender spanacul și apa și amestecați. Apoi adăugați castravetele, frunzele de țelină și amestecați din nou. După care adăugați para și amestecați până obțineți consistența dorită. La sfârșit, adăugați sucul de lămâie.

Porția are 96 de calorii.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Sursa: doctoroz.com