Redă părului alb culoarea sa naturală cu ajutorul uleiului de cocos și lămâei!

Odată cu îmbătrânirea părul începe să îți piardă culoarea naturală frumoasă și să devină alb. Însă nu doar îmbătrânirea provoacă albirea părului. Stresul, alimentația proastă și moștenirea genetică la fel au cuvânt greu de spus atunci când vine vorba de albirea părului.

În aceste condiții se cere pe de o parte stoparea albirii părului, iar pe de altă parte trebuie să-i redăm culoarea naturală. Dacă încercăm să mergem la magazin și să cumpărăm produse cosmetice care ne promit că readuc părul la viață, riscăm să albim și mai mult după ce vom vedea prețurile acestor produse.

preparat-din-ulei-de-cocos-si-lamaie-transforma-parul-alb-in-culoarea-sa-naturala

Din fericire, problema părul alb poate fi rezolvată simplu, eficient și ieftin, apelând la doar două ingrediente naturale.

Astfel, ai nevoie de:

  • 3 linguri de zeamă de lămâie
  • 50 ml de ulei de cocos

Ce faci mai departe:

Trebuie doar să amesteci ingredientele iar amestecul rezultat să-l aplici la nivelul scalpului, masând totodată zona, pentru ca amestecul să pătrundă în piele mai repede și mai adânc. Remediul trebuie lăsat să acționeze timp de 45 de minute, după care părul poate fi spălat cu șampon hidratant. Folosește remediul de cel puțin 2 ori pe săptămână pentru a obține efectul dorit.

Iată cum funcționează aceste ingrediente:

  • Zeama de lămâie elimină celulele de păr îmbătrânite și stimulează creșterea părului
  • Uleiul de cocos hidratează părul și îl hrănește, îl face strălucitor și mătăsos și stimulează înmulțirea celulelor părului responsabile de culoare.

Arată acest articol util și prietenilor tăi.

Îți dorim să ai un păr frumos și mătăsos!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Sursa: omigy.com