Reglarea tensiunii arteriale în doar 5 minute! Iată secretul din medicina tradiţională chineză

Hipertensiunea arterială este o afecţiune periculoasă, caracteristică pentru societatea modernă, deoarece printre cauzele apariţiei se numără: privarea de somn, stresul, obezitatea, fumatul, excesul de sare şi alcool.

reduce-your-high-blood-pressure-without-medication-here-is-how

Schimbarea modului de viaţă este unul din paşii importanţi spre tratarea problemei. Totodată, îmbunătăţirea calităţii vieţii contribuie la reducerea necesităţii unui tratament medicamentos pentru reglarea tensiunii.

Principalii factori de risc:

  • Fumatul
  • Somnul insuficient
  • Consumul de alcool
  • Obezitatea
  • Excesul de alimente grase sau acide
  • Stresul crescut

În cazul în care în istoricul familiei există cazuri de hipertensiune arterială, este indicat să duceţi o evidenţă a valorilor măsurate pentru a preveni apariţia posibilelor probleme.

Un medic terapeut sportiv, Lu Hun Sen, a dezvăluit un secret din medicina tradiţională chineză.

Punctul 1-2

Linia care porneşte din partea posterioară a cartilajului urechii şi se opreşte la îmbinaţia gâtului cu sternul este numită linia yet. Aceasta trebuie stimulată, evitând aplicarea forţei. Trebuie atinsă uşor cu vârful degetelor pe toată lungimea ei, de fiecare parte a gâtului.

Punctul 3

Porneşte din dreptul feţei, de la înălţimea lobului urechii şi se opreşte în dreptul nasului. Este recomandat să masaţi această linie în ambele părţi, doar cu vârful degetelor, folosind mişcări uşoare, însă însoţite de o mică presiune.

Această procedură reglează tensiunea arterială. Masarea acestor liniii coboară tensiunea, îmbunătăţeşte circulaţia sângelui şi previne apariţia problemelor legate de tensiune.

Nu ezitaţi să folosiţi şi produse naturiste pentru o terapie complexă. Astfel nu veţi simţi nevoia de a administra medicamente.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Sursa: homehealthyrecipes.com