Remediu natural pentru bronșită, probleme de gât și tiroidale: Nucile!

Nucile sunt niște fructe cu efecte extraordinare asupra organismului nostru, efecte de care ar trebui să beneficiem din plin!

Nu este pentru nimeni secret că problemele tiroidale și bronșita de cele mai multe ori sunt cauzate de deficitul iodului în organism, de aceea în acest articol ne-am gândim să-ți oferim câteva remedii pentru a-ți iodifica corpul. Grăbește-te să prepari cât mai repede aceste remedii, atât timp cât avem nuci verzi!

Remediu cu nuci, miere și rachiu

Este nevoie să tai în 4 bucăți într-un borcan 20 de nuci după care să torni deasupra un litru de rachiu și jumătate de kilogram de miere. Amestecă remediul și pune borcanul la soare pe 3 săptămâni. Este nevoie să consumi câte 30 de ml de remediu pe zi.

Remediu cu miere și nuci

Poți prepara un remediu util pentru problemele tiroidale și fără alcool. Ca și în cazul remediului trecut, ai nevoie de 20 de nuci tăiate bucăți peste care trebuie turnată miere cât să le cuprindă și să lași borcanul cu remediu 3 săptămâni la soare. Se administrează câte o linguriță pe zi.

Rachiu natural de nuci

Pentru a prepara acest rachiu vei avea nevoie de 40 de nuci. Cu ajutorul unui cuțit fă cât mai multe tăieturi în coajă, după care pune nucile într-un borcan și umple-l cu rachiul. Pune remediul la soare pe 2 săptămâni, după care îndepărtează nucile. Acest rachi se administrează înainte de prânz câte 30 de ml.

Prepară remediul care ți se potrivește mai mult!

În cazul băuturilor poți opta și pentru condimentarea lor. Astfel, poți adăuga în ele coji uscate de portocală sau lămâie, vanilie sau scorțișoară.

Îți dorim multă sănătate!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Traducerea și adaptarea: Echipa sanatosi.info

Sursa: fhfn.org