Remediul care curăţă rapid arterele şi reglează nivelul de colesterol, prevenind atacul de cord

Arteroscleroza este o afecţiunea, caracterizată de blocarea arterelor prin acumularea de grăsimi în pereţii interni. Prin urmare, este afectată circulaţia întregului organism.

Problema se poate agrava şi poate provoaca un stop cardiac sau hemoragii cerebrale. Printre principalele cauze care pot agrava situaţia se numără : fumatul, consumul de grăsimi, lipsa activităţii fizice, excesul de greutate, diabetul zaharat, hipertensiunea arterială sau colesterolul.

Tratamentul medicamentos sau operaţiile pot avea efecte pozitive, dar au şi efecte secundare.

Există, însă, o reţetă naturală care ajută la curăţarea rapidă a arterelor, întăreşte sistemul imunitar şi reglează nivelul lipidelor.

Ingrediente:

  • 1 litru de apă
  • 1 cană de stafide
  • 2 linguri de ghimbir ras
  • 2 linguri de miere
  • 4 linguri de ceai verde

Mod de preparare:

Puneţi apa la fiert într-o oală, la foc mic. După 10 minute, opriţi focul şi adăugaţi ceaiul, ghimbirul şi mierea. Apoi adăugaţi stafidele şi amestecaţi bine.

Acoperiţi oala cu o textilă din lână şi lăsaţi să stea timp de 8 ore. După, băutura poate fi consumată.

Mod de utilizare:

Luaţi remediul de două ori pe zi, înainte de mese.

Băutura este bogată în antioxidanţi şi potasiu, având beneficii pentru inimă. Iar datorită fibrei, contribuie la expulzarea bilei din organism şi normalizează nivelul colesterolului.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Traducerea și adaptarea: Echipa sanatosi.info

Sursa: healthycaregroup.com