Remediul care vă ajută să scăpaţi de herpes într-o singură noapte!

Herpesul reprezintă un virus care se transmite prin salivă, sărut, folosirea acelorași tacâmuri etc. Dacă acesta a pătruns în organism, nu mai dispare niciodată, producând leziuni specifice în perioada când organismul este slăbit de stres, oboseală sau boală. Virusul care afectează zona gurii se numește Herpes Simplex 1, iar cel care produce leziuni în zona genitală – Herpes Simplex 2.

Există persoane care nu știu că au acest virus, iar altele se confruntă cu această problemă chiar și de 2 ori pe an.

Remediu împotriva herpesului

Deși este foarte greu de tratat, totuși exită remedii eficiente împotriva virusului. Un exemplu bun în acest sens este usturoiul.

Acesta întărește sistemul imunitar, stimulează digestia și glanda tiroidă, menține inima sănătoasă, curăță vasele de sânge și previne apariţia tumorilor. Usturoiul conţine sodiu, potasiu, seleniu, calciu, magneziu, fosfor, vitaminele C, D, B și uleiuri esențiale. De asemenea, are în componenţa sa fitoncide, substanțe antibacteriane, care contribuie la vindecarea rapidă a infecțiilor.

Pentru a combate herpesul, curățați un cățel de usturoi, tocați-l mărunt, apoi aplicați-l pe zona afectată. Lăsați-l să acționeze 10 minute, apoi clătiți cu apă caldă. La început este posibil să simțiți o senzație de usturime, însă durerea va trece. În cazul în care herpesul nu trece, repetați procedura.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Traducerea și adaptarea: Echipa sanatosi.info

Sursa: livingtraditionally.com