Remediul garantat ce distruge micoza unghiilor. Faceţi această combinaţie şi veţi scăpa de infecţie

Micoza unghiilor este o infecţie cauzată de fungi microscopici.

Sursele de contaminare sunt diverse, dar, potritivit studiilor, micoza unghiilor apare la persoanele cu predispoziţie genetică pentru această boală.

Totodată, la persoanele ce poartă încălţăminte îngustă, incomodă, care merg la piscină, la agricultori şi sportivi, riscul apariţiei onicomicozei este mai mare.

Remediu pe bază de tincturi

Remediul pentru combaterea micozei unghiilor este un amestec din extracte alcoolice de rostopască, tătăneasă şi propolis.

Indicaţii

Amestecaţi în proporţii egale tinctură de rostopască, tătăneasă şi propolis. Îmbibaţi o compresă cu acest preparat şi aplicaţi în jurul degetului ce are unghia afectată. Pentru a nu permite evaporarea, puneţi deasupra nailon şi lăsaţi să acţioneze timp de 2 ore.

Repetaţi procedura zilnic, pilind din când în când unghia, pentru ca preparatul să pătrundă mai bine. Puneţi comprese până când micoza se vindecă.

Notă: Dacă infecţia este profundă, în timpul tratamentul unghia ar putea să cadă. Continuând tratamentul, va creşte rapid o nouă unghie, iar ciupercile vor fi distruse de acţiunea plantelor.

Prevenirea micozei unghiilor

Consumaţi vitamine, îndeosebi din complexul B, în care este bogată drojdia de bere. Luaţi câte 2 linguriţe de drojdie cu puţină miere în fiecare zi, timp de cel puţin 1 lună.

Consumaţi lactate naturale: produse din lapte nepasteurizat, cum ar fi iaurtul – 2 pahare de iaurt pe zi.

Mâncaţi ceapă şi usturoi: întrucât sunt foarte eficiente împotriva infecţiilor, dacă veţi consuma zilnic aceste alimente, veţi contribui la combaterea micozelor.

Reduceţi consumul de alcool: potrivit studiilor, alcoolul epuizează rezervele de minerale şi vitamine din organism. Astfel, are loc dereglarea anumitor procese la nivelul tegumentelor, ceea ce duce la apariţia infecţiilor.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Surse selective: emedicine.medscape.com, aafp.org