Reţeta călugărului Elefterie care întăreşte imunitatea şi previne cancerul

Părintele Elefterie de la Mănăstirea Dervent, din Constanţa, era cunoscut drept tămăduitor în rândul enoriaşilor.

A urmat Facultatea de Medicină în Grecia și a studiat numeroase tratamente naturiste. A murit la 90 de ani, însă remediile sale continuă să fie utilizate și transmise și în prezent. Una din rețetele sale a devenit foarte populară, datorită efectelor uluitoare pe care le are.

Rețeta pentru imunitate/anticancer a călugărului Elefterie

Ingrediente:

  • 4 grame de lăptișor de matcă
  • 1,5 kilograme de miere naturală de salcâm
  • 300 de grame de polen măcinat
  • 150 de grame de tinctură de propolis
  • 200 de ml de ser fiziologic

Mod de preparare și administrare:

Amestecați ingredientele într-un recipient de sticlă, cu o lingură de lemn. Închideți borcanul ermetic și păstrați-l în frigider.

Acest remediu este benefic pentru imunitate, pentru prevenirea cancerului sau ca adjuvant în boală canceroasă. Luați o linguriță dimineața și una seara, pe stomacul gol sau cu ceai, timp de 30 de zile.

Beneficii

Lăptișorul de matcă și mierea de salcâm reduc riscul apariției diverselor boli degenerative, precum este cancerul. Ingredientele au rolul de a întări sistemul imunitar.

Efectele sunt vizibile după primele 2-3 săptămâni de la începerea tratamentului. De asemenea, remediul oferă energie organismului și diminuează senzația de oboseală cronică, în special în rândul pacienților care au urmat tratamente de chimioterapie și radioterapie. Totodată, amestecul poate fi folosit prentru a diminua riscul apariției bolilor cardiovasculare, hepatice și renale.

Precauții

Fiecare organism reacționează diferit, de aceea, înainte de trata o boală canceroasă, consultați medicul.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.