Reţeta care încetineşte procesul de îmbătrânire, ajută la slăbit, detoxifică organismul şi îmbunătăţeşte activitatea inimii

Această băutură este preparată din plante medicinale, după o reţetă rusească. Conţine muşeţel, coriandru şi muguri de mesteacăn, care au numeroase proprietăţi de vindecare. Acest remediu va încetini procesul de îmbătrânire.

Ingrediente:

  • 10 g de muşeţel
  • 10 g de coriandru
  • 4 ml de extract din muguri de mesteacăn

Mod de preparare:

Puneţi muşeţelul şi coriandrul într-un recipient, amestecaţi cele două ingrediente, apoi turnaţi peste ele 200 ml de apă fiartă. Lăsaţi amestecul să stea timp de 20 de minute, după care strecuraţi-l, iar înainte de a-l consuma, adăugaţi extractul din muguri de mesteacăn. Pentru a îmbunătăţi gustul, puteţi adăuga o linguriţă de miere.

Mod de utilizare:

Băutura se păstrează într-un termos, pentru a fi călduţă. Se consumă jumătate dimineaţa, pe stomacul gol, iar cealaltă jumătate seara, după cină. După ce aţi băut remediul, este indicat să nu mai consumaţi nimic.

Repetaţi procedura timp de o lună. Puteţi repeta tratamentul după o pauză de 1 an.

Pe lângă beneficiile asupra aspectului fizic, această băutura îmbunătăţeşte şi starea generală de sănătate. În plus, datorită stimulării metabolismului, ajută la pierderea kilogramelor în plus, detoxificarea organismului şi îmbunătăţirea activităţii inimii, rinichilor şi ficatului.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Sursa: formulakrasoty.com