Rețeta care într-adevăr funcționează: dieta de detoxifiere cu lămâie!

Detoxifierea organismului este o procedură atât de necesară pentru noi, încât curele de detoxifiere trebuie să devine niște obișnuințe banale. Dacă nu detoxifiem organismul sau cel puțin nu facem asta la timp, toxinele care se adună și depozitează în organe încep să otrăvească aceste organe și să le facă slabe în fața atacului bolilor și bacteriilor. Totodată toxinele inhibă funcția sistemul imunitar, astfel încât și acesta devin neputincios în fața bolilor și afecțiunilor severe.

Anume din acest motiv ne-am hotărât să-ți oferim un model de detoxifiere care deja a devenit consacrat în lume și și-a câștigat o reputație de neînvins.

Este vorba de dieta denumită Lemonade Detox, a cărui creator este însăși Staley Burroughs. Dieta este pe larg utilizată de persoanele celebre și acum a venit timpul ca și oamenii mai puțin celebri (adică noi cu voi) să beneficiem de efectele uimitoare ale acestei diete.

Iată de ce vei avea nevoie (rețeta pentru o singură porție):

  • 2 linguri de sirop de arțar sau miere
  • 2 linguri de suc de lămâie sau lime
  • 1/10 linguriță de piper roșu
  • 300 ml de apă călduță

Nu trebuie decât să amesteci ingredientele și să consumi remediul cu o oră înainte de prânz.

Cura va dura 2 săptămâni și trebuie urmată o dată la 4 luni.

Vei simți efectele și beneficiile acestui detox deja a doua zi! Nu ezita să folosești detoxul, pentru că acesta îți oferă sănătate și voie bună fără a-ți cere absolut nimic în schimb!

Nu uita să distribui acest articol util tuturor persoanelor interesate!

Îți dorim multă sănătate!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Traducerea și adaptarea: Echipa sanatosi.info

Sursa: justnaturallife.com