Rețeta medicului pentru fumători și foști fumători: Așa se curăță plămânii.

Un studiu recent al organizației American Lung Association arată că fumul de țigară conține aproximativ 400 de substanțe cu grad diferit de nocivitate. 54 din acestea provoacă cancerul de plămâni, iar celelalte toxifică sistemul respirator.

Astfel, printre cele mai toxice substanțe pe care le conține fumul de țigară se enumeră amoniacul, benzenul, butanul, acetona, plumbul, hexamina și arsenicul – substanță folosită la producerea otrăvii pentru șobolani. De asemenea, fumul de țigară conține nicotină (semi-drog), gudron, metanol și naftalină.

ea282b4d29

În aceste condiții se cere o grijă specială pentru plămâni.

Astfel, medicii au elaborat o băutură care scoate aceste substanțe nocive din sistemul respirator.

Pentru a pregăti această băutură vei avea nevoie de:

  • 1 rădăcină de ghimbir
  • 1 ceapă medie
  • 2 lingurițe de pudră de turmeric
  • jumătate de litru de apă.

Ce faci mai departe:

Ghimbirul și ceapa se taie rondele, după care toate ingredientele se pun la fiert pe 15 minute. După aceasta remediul se strecoară. Acum băutura este bună de consum.

Această băutură se bea seara, cu o oră înainte de cină, o dată la două zile.

Ingredientele băuturii au proprietatea de a elimina substanțele nocive din sistemul respirator, prin stimularea circulației sângelui în partea superioară a organismului. Astfel, sângele circulând mai intens scoate mai rapid toxinele, împiedicând acumularea lor în plămâni.

Nu ezita să distribui acest articol prietenilor tăi fumători ori foști fumători.

Îți dorim mult succes!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Sursa: healthylifeidea.com