Rețetă militărească! Cum scapă militarii de durerile din spate, articulații și picioare!

Această rețetă a fost furată dintr-o carte militărească. Însă ea nu este bună doar pentru militari, ci pentru toți cei care vor să-și păstreze articulațiile în stare bună și să elimine toate problemele aferente articulațiilor, inclusiv durerile de spate și picioare. Acest remediu a fost verificat de mai multe ori și pe civili și efectul a fost același ca și în cazul militarilor.

Imagini pentru желатиновая маска для лица

Iată ce trebuie să faci:

Adaugă 150 grame de gelatină într-o cană cu apă și amestec-o până la dizolvare. Dacă nu vreai să o amesteci, lasă gelatina pentru câteva ore la temperatura camerei și ea se va dizolva singură în apă.

Cum consumi gelatina:

Trebuie să iei câte o înghițitură de gelatină în fiecare dimineață pe stomacul gol. Fă aceasta timp de 30 de zile. După 3 luni, poți relua procedura. Această metodă practic restabilește „ungerea” articulațiilor.

Cum funcționează gelatina în organism:

Gelatina e este o substanță foarte bogată in colagen. Aminoacizii ce se regăsesc în gelatină (prolina și hidroxiprolina) au un impact pozitiv asupra recuperării țesutului conjunctiv. Gelatina este capabilă sa stimuleze dezvoltarea și întinderea țesutului conjunctiv, lucru care este foarte important în cazul articulațiilor bolnave.

Iată ce efecte asupra sănătății are gelatina:

 1. Normalizează nivelul hormonal, ajutând la scăderea în greutate
 2. Întărește articulațiile
 3. Previne apariția osteoporozei
 4. Normalizează metabolismul
 5. Întărește oasele
 6. Elimină din ficat toxinele
 7. Oferă elasticitate tendoanelor și ligamentelor
 8. Păstrează pielea sănătoasă
 9. Menține sănătatea unghiilor, dinților și a părului
 10. Contribuie la digestie și elimină constipația
 11. Mărește capacitatea mentală

Reacții adverse: uneori gelatina provoacă un gust neplăcut în gură. Însă acest fapt poate fi evitat cu ușurință dacă gelatina va fi amestecată cu miere.

Atenție! Cei care vor să consume gelatina în modul prescris mai sus trebuie să se asigure că nu au reacții alergice la gelatină!

După ce vei consuma gelatina, nu vei mai suferi de dureri de spate sau articulații! Îți dorim multă sănătate!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: Sănătoși.com

Add Comment