Rețetă pentru stimularea naturală a creierului și memoriei: Ai nevoie doar de nuci, miere și scorțișoară!

De un creier sănătos și memorie bună au nevoie persoanele de orice vârstă, indiferent că este vorba de copii sau oameni în etate. Creierul și memoria sunt lucruri mult prea importante pentru viața noastră, de aceea este nevoie să facem totul pentru a avea un creier care să funcționeze eficient și o memorie cu care să ne putem mândri.

Există 3 produse naturale care conțin în ele toate substanțele necesare pentru o activitate cerebrală normală.

miez-de-nuca-cu-miere

Acestea sunt:

  • Mierea
  • Nucile
  • Scorțișoara

Nu trebuie decât să faci un amestec din 300 de grame de miere, 100 grame de miez zdrobit de nucă și 2 lingurițe de scorțișoară. Amestecul se consumă câte 2 lingurițe pe zi.

Nucile conțin zinc și omega-3, două substanțe care cu greu pot fi găsite în alte alimente, dar care sunt extrem de necesare pentru buna funcționare a creierului. Îndeosebi de nuci au nevoie copii pentru o bună dezvoltare a creierului lor. De asemenea nucile ajută la fortificarea sistemului nervos, făcându-i pe maturi mai rezistenți la stres.

Scorțișoara conține o serie de antioxidanți care opresc îmbătrânirea și lezarea celulelor nervoase. De aceste efecte au nevoie mai ales persoanele în etate, pentru că scorțișoara previne Parkinson-ul și Alzheimer-ul.

Mierea este un produs de legătură pentru nuci și scorțișoară care totodată contribuie la mai buna asimilare a substanțelor utile din nuci și scorțișoară.

Consumă acest amestec în fiecare zi pentru a avea un sistem nervos sănătos, o memorie puternică și o activitate eficientă a creierului.

Folosește acest remediu tu și recomandă-l prietenilor tăi!

Îți dorim multă sănătate!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Sursa: skinnyms.com