Reţeta profesorului Efimov: băutura care, pe bună dreptate, este numită elixirul tinereţii.

Natura ne oferă tot ce e mai bun şi aceste adevăr este de necontestat. Desigur, poţi cheltui mulţi bani pe diverse medicamente, în scopul de a menţine un corp sănătos şi a întări sistemul imunitar. Dar nu este mai simplu să apelezi la medicina tradiţională? Ea nu te va dezamăgi!

Îţi prezentăm o reţetă care se numeşte „elixirul tinereţii al profesorului Efimov”.

Această reţetă a fost numită de profesor „de aur”, întrucât protejează de multe boli. Remediul este folosit pentru curăţarea sistemului circulator, plămânilor şi ficatului de toxine. În plus, utilizarea regulată previne răceala şi bolile infecţioase.

EXILIRUL TINEREŢII AL PROFESORULUI EFIMOV

эликсир молодости

Ingrediente:

  • O mână de muguri tineri de pin
  • 2 litri de apă
  • 2 linguri de coji de ceapă
  • 1 linguriţă de rădăcină de lemn dulce
  • 2 linguri de măceşe

Mod de preparare:

1. Pune într-un vas cu smalţ 30-50 de grame de muguri tineri de pin de 2-3 cm. Toarnă apa şi adăugă cojile de ceapă mărunţite şi rădăcina de lemn dulce fin tocată. Îl poţi adăuga şi sub formă de praf. Fierbe la foc mic timp de 20 de minute.

2. Adăugă măceşele pisate şi fierbe amestecul timp de 30 de secunde. Acoperă vasul cu o pătură sau toarnă băutura într-un termos pentru 10-12 ore.

3. Strecoară, adu băutura până la temperatura de fierbere, apoi las-o să se răcească.

Consumul acestei băuturi nu este limitat, dar nu uita că ce-i prea mult – strică.

Dar astea nu sunt toate proprietăţile sale  vindecătoare. Datorită acestui remediu, vei uita de nevroze, boli inflamatorii ale tractului respirator. Bolile de piele, în special psoriazisul, de asemenea, te vor ocoli.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: Sănătoşi.com

Add Comment