Rețetă! Scapi de bronșită și tuse ca prin minune dacă amesteci banane, miere și apă!

Iarna se apropie vertiginos iar împreună cu ea vine răceala, febra, gripa și tusea… Dacă avem imunitatea slăbită, resimțim aceste boli deja în timpul toamnei.

Însă toamna avem mult de lucru, de aceea nu avem timp de a fi bolnavi și ne trebuiesc remedii cu care ne-am putea vindeca repede și eficient. Desigur, putem apela la pastile. Însă dacă suntem oameni responsabili și conștientizăm acel simplu fapt că pastilele ne vindecă de o boală dar ne îmbolnăvesc de alta, atunci vom fi nevoiți să le respingem și să apelăm la remedii naturiste care nu au nici un efect advers asupra sănătății noastre.

banana-juice-m

În cele ce urmează îți propunem un astfel de remediu, care nu doar că este simplu și ieftin în preparare, dar e și gustos pe deasupra.

Iată de ce ai nevoie:

  • 2 banane medii
  • 2 linguri de miere
  • 300 ml apă fiartă

Ce faci mai departe:

Bananele se decojesc și se strivesc, după care deasupra se toarnă apa fiartă, care trebuie să fie caldă. Apa și bananele se amestecă până la omogenizare după care se adaugă mierea (mierea se adaugă mai târziu pentru ca proprietățile ei să aibă mai puțin de suferit din cauza apei calde) și amestecul se omogenizează din nou.

Cum administrezi preparatul:

Preparatul se împarte în 3 porții egale a câte 100 ml. Fiecare porție se consumă cu 30 de minute înainte de cele 3 mese de bază ale zilei. A doua zi prepari un remediu proaspăt.

Cura poate dura de la 1 zi până 5, în dependență de gravitatea bolii.

Nu ezita să folosești acest remediu eficient și delicios!

Îți dorim multă sănătate!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Sursa: healthyfoodstar.com

Add Comment