Rețetă și beneficii! Un puternic stimulent imunitar din miere, lămâie, propolis și nuci!

Tot ce produc albinele este foarte util sănătății noastre. Este uimitor să constați cât de sănătoasă este miere albinelor! Însă în afară de miere aceste insecte simpatice ne mai oferă și alte produse, așa cum ar fi propolisul sau lăptișorul de matcă.

Fiecare din produsele menționate este extrem de bogat în vitamine, minerale și antioxidanți. Toate împreună acestea ne imunizează și ne întărește organismul așa cum nu poate face niciun alt produs din lume!

În continuare îți propunem un stimulent natural pe bază de miere pe care trebuie să-l consumi regulat pentru a fi păzit de orice boală.

Vei avea nevoie de:

 • 1 lămâie
 • 300 grame de nuci
 • 1 sticluță de tinctură de propolis
 • 800 grame de miere

Ce faci mai departe:

Zdrobește miezul de nucă și amestecă toate ingredientele până la omogenizare completă. Păstrează stimulentul în frigider.

Se recomandă să consumi câte două linguri de stimulent pe zi, una seara și alta dimineața. Copiii la fel vor consuma acest stimulent dimineața și seara, însă câte o linguriță.

Iată la ce te ajută aceste stimulent imunitar:

 1. Astm
 2. Constipație
 3. Artrită
 4. Depresie
 5. Inflamație
 6. Anemie
 7. Infecții virale și bacteriene
 8. Colesterol mărit
 9. Boli de inimă

După cum poți vedea, cu ajutorul acestui stimulent imunitar pe bază de miere nu doar îți fortifici imunitatea, dar și ajuți organismul să prevină și să combată o serie de boli grave!

Nu ezita să distribui prietenilor tăi acest articol util!

Îți dorim multă sănătate!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Surse selective: foodfacts.mercola.com, healthwithhoney.com