Reţeta tibetană veche, care te ajută să slăbeşti. Remediul este uşor de preparat şi foarte eficient

Vă prezentăm o reţetă tibetană veche, care se spune că prelungeşte viaţa şi îmbunătăţeşte semnificativ starea de sănătatea.

Terapia tibetană este bazată pe combinaţia dintre miere, extract de lămâie şi bicarbonat de sodiu. Această formulă reglează pH-ul organismului.

Cercetătorii de la John Hopkins din SUA au realizat un studiu potrivit căruia, acest amestec poate distruge celulele maligne şi stopa dezvoltarea lor, fără  să le afecteze pe cele sănătoase. Totodată, acest remediu are proprietăţi antioxidante puternice, ce previne apariţia diabetului, detoxifiază organismul şi ajută la menţinerea greutăţii.

Ingrediente:

  • 100 g de miere ecologică
  • sucul de la 2 lămâi
  • 2 căţei de usturoi
  • 15g de bicarbonat de sodiu

Mod de preparare:

Curăţaţi usturoiul şi tăiaţi-l în bucăţi foarte fine. Amestecaţi bine toate ingredientele într-un vas de sticlă şi lăsaţi la macerat, acoperit, într-un loc cald, timp de 10 zile.

Consumaţi zilnic câte o linguriţă, pe stomacul gol, în cure de 4 luni pe an (preferabil în prima lună a fiecărui anotimp).

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Sursa: alternativa-za-vas.com