Reţete naturiste pentru curăţirea vaselor sangvine. Toate ingredientele le aveţi la îndemână!

Nu vă vom descoperi un mare secret dacă vom afirma că un sânge curat este garantul unui organism puternic. Dar iată că pe pereţii vaselor sangvine se depun săruri şi colesterol, creând condiţii pentru dezvoltarea aterosclerozei.

Vasele sangvine alimentează toate celulele şi ţesuturile organismului nostru cu oxigenul necesar. Asta înseamnă că un blocaj în vene sau artere poate provoca o mulţime de boli.

Pentru a curăţi vasele sangvine nu este neapărat să apelaţi la nişte preparate farmaceutice costisitoare. Un remediu eficient poate fi făcut din ingredientele care se găsesc în orice bucătărie. Încercaţi să preparaţi un astfel de remediu acasă, nu necesită mult timp şi efort, iar organismul vă va fi recunoscător.

Reţete pentru curăţirea vaselor sangvine

Infuzie de usturoi şi lămâie

 1. Luaţi 4 căpățâni de usturoi, separaţi căţeii şi curăţiţi-i.
 2. Spălaţi bine 4 lămâi şi tăiaţi-le în bucăţi nu foarte mici. Nu e nevoie să le decojiţi.
 3. Mărunțiți cu ajutorul blender-ului usturoiul şi bucăţile de lămâie până obţineţi o masă omogenă.
 4. Puneţi amestecul într-un borcan de 3 litri, umpleţi-l cu apă caldă, astupaţi bine cu capac şi puneţi borcanul la loc întunecos pentru 3 zile.
 5. După 3 zile strecuraţi amestecul, turnați-l într-un borcan ce poate fi închis ermetic şi puneţi-l în frigider.
 6. Consumaţi câte o jumătate de pahar de mixtură de trei ori pe zi cu 20 de minute înainte de a lua masa. Perioada de tratament recomandată este de 40 de zile.

Atenţie: dat fiind faptul că acest amestec nu poate fi păstrat mult timp, nu uitaţi să-l preparaţi din nou la fiecare 6-7 zile!

1
Remediu pentru elasticitatea vaselor sangvine
 1. Spălaţi bine 2 lămâi sub jet de apă şi tăiaţi-le în bucăţi fără a le decoji.
 2. Mărunțiți bucăţile de lămâie cu ajutorul blender-ului.
 3. În terciul obţinut adăugaţi 2 linguri de miere de albine (aveţi grijă să fie calitativă!) şi amestecaţi bine.
 4. Puneţi amestecul într-un borcan şi ţineţi-l într-un loc întunecos.
 5. După 24 de ore deja puteţi consuma “elixirul” câte 2-3 linguriţe înainte de fiecare masă. Perioada de tratament este limitată doar de atingerea rezultatului dorit.
2

Vă dorim ca cele două reţete tradiţionale să vă fie de ajutor în prevenirea bolilor. Este important să luptăm cu ele înainte să se încuibeze în organismul nostru, de aceea reţetele de astăzi sunt recomandate atât oamenilor bolnavi, cât şi celor sănătoşi.

Un mediu ecologic nepotrivit, durerile de cap, excesul de greutate, oboseala cronică – toţi aceştia sunt factorii care influenţează asupra sănătății sângelui. Reţineţi că vasele sangvine curate sunt fundamentul unui organism sănătos. Acum e timpul să începeţi a-l întări!

Vă dorim multă sănătate!

“Conținutul tuturor articolelor este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

Autor text: Perfect-ask.com