Revoluție în stomatologie! Nu va mai fi nevoie de implanturi dentare, pentru că doar în 9 săptămâni dinții vor crește singuri!

Problemele dinților sunt întotdeauna probleme actuale. Fiecare dinte extras reprezintă o dramă, pentru că realmente pierdem o parte din noi. Cu toate acestea medicina modernă în ultimii ani a făcut progrese semnificative în materie de stomatologie. Beneficiem de proteze și implanturi.

we-treat-remov-wteeth

Însă protezele și implanturile vor părea în scurt timp metode medievale de refacere a danturii. De ce? Pentru că un studiu de ultimă oră realizat de celebrul medic Jeremy Mao de la Universitatea Columbia a făcut o adevărată revoluție în stomatologie!

Dr. Mao demonstrează în studiu că dinții pot fi regenerați complet datorită celulelor stem. Aceste celule sunt preluate de la însuși pacient. Ele permit ca în cavitatea bucală să apară dinți noi.

Pe tiparul dintelui vechi sau în gingie sunt injectate celule stem. Aici celule stem vor crește și se vor dezvolta, astfel încât în doar 63 de zile dintele va deveni complet matur!

Dr. Mao afirmă că implanturile dentare uneori au complicații periculoase pentru pacient, pentru că organismul le respinge. Totodată, ele sunt improprii organismului. Însă aceste probleme dispar odată cu celule stem. ”Celulele stem sunt preluate din corpul pacientului, de aceea organismul nu le respinge ci le ajută să se dezvolte”, afirmă Dr. Mao.

”Această nouă tehnologie ultramodernă permite o metodă nedureroasă și sigură de refacere a dinților. Sperăm ca în viitorul apropiat toți oamenii să poată beneficia de această metodă”,  a spus Dr.Mao.

 

Autor text: sanatosi.info

Sursa: healthyfoodheadlines.com

Add Comment