Rugăciunea şi semnul Sfintei Cruci înainte de masă are puteri miraculoase! S-a demonstrat ştiinţific

În urma unui experiment, oamenii de ştiinţă ruşi au ajuns la concluzia că rugăciunea şi semnul crucii făcute înainte de masă fac miracole, putând să purifice mâncarea şi apa.

Cercetătoarea Angelina Malakovskaia a studiat timp de 10 ani puterea semnului crucii. Aceasta, împreună cu alţi cercetători, au studiat ce impact poate avea rugăciunea „Tatăl nostru” şi semnul crucii asupra bacteriilor patogene. Luând mostre de apă din fântâni, râuri şi lacuri, ei au observat că acestea conţineau bacterii. Însă, după ce s-a rostit rugăciunea şi s-a făcut semnul crucii, numărul de bacterii a scăzut de zece, sute sau chiar mii de ori.

Rugăciunea a fost spusă şi de credincioşi, dar şi de necredincioşi, iar rezultatul a fost acelaşi.

Efectele pozitive apar nu doar în cazul apei, ci şi al oamenilor, pentru că s-a observat că la cei care au fost supuşi la teste, presiunea sângelui s-a îmbunătăţit.

De menţionat este faptul că rezultatele sunt pozitive, dacă semnul crucii este făcut corect şi se ating punctele necesare de pe corp. Dacă nu este făcut corespunzător, rezultatele sunt mult mai slabe.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Surse selective: utro.ru, orthodox-newspaper.ru