Sarea din sânge – secretul anticancer! E o taină medicală!

În acest articol o să vă aducem la cunoștință o serie de fapte medicale, care ar trebui să ne pună serios pe gânduri. Se pare că cineva ne are de proști…

Nu demult, tensiunea normală pentru un aviator (această meserie extrem de responsabilă) era de 130/80, iar în prezent 130/80 constituie limita superioară a normalului. De ce oare? Poate pentru a cumpăra pastile și a o da jos?

Ce înseamnă ”exces”?

Toți vorbesc de ”excesul” de zahăr, sare și grăsimi, dar uită să ne spună că ”exces” nu există. Nu putem vorbi de exces, pentru că fiecare om este diferit! Cineva cântărește 60 kg, iar altcineva – 90. Pentru aceste persoane excesul este diferit! Unul trăiește la munte, altul în oraș, cineva are RH negativ, altul – pozitiv. Toate aceste lucruri ne fac diferiți astfel încât nu putem vorbi despre un ”exces” valabil pentru toți!

s604x0_sarea_din_sange

Ni se vorbește despre excesul de sare?

Însă fără sare în organism nu putem gândi, la propriu. Și asta pentru că lipsa de sare reduce viteza transferului de informație în creier de 11.000 ori! Adică, fără sare ne transformăm în legume! Gândim mai încet și mai prost, astfel încât cei șmecheri ne pot băga în cap orice idee. Vedem peste tot la TV campanii anti-sare, anti-zahăr și anti-grăsimi, dar de ce nu vedem campanii anti-alcool, anti-tutun, anti-medicamente? Am uitat să vă spun că dacă ar face asta, cei șmecheri și cu buzunarul gros ar intra în faliment. În schimb, campaniile anti-sare le umple buzunarele.

Ni se spune despre excesul de zahăr?

Nu vorbim despre zahărul clasic tos, chimizat până la imposibil. Vorbim de cel natural, care ne dă posibilitatea de a ne concentra, a înțelege și a rezolva probleme complicate. Studenții știu la perfecție că pentru a avea o minte lucidă și ageră în timpul examenelor, au nevoie să consume înainte de el zahăr sau produse dulci. Dar se pare că este mai bine să fim legume care nu pot gândi, de aceea nu trebuie să mâncăm zahăr!

Ei ne vorbesc despre excesul de grăsimi și colesterol?

Dar nu ne spun că colesterolul ajută la sinteza hormonilor, la glandele suprarenale și în ovar! Scade nivelul colesterolului în sânge și te vei alege în scurt timp cu depresie, gânduri de sinucidere și cu un sistem imunitar slăbit! Până nu demult norma zilnică de colesterol era de 300 mg. Dar Organizația Mondială a Sănătății a impus un alt standard, cel de 200 mg. Și ce a urmat din asta? Au urmat 36 milioane de bolnavi și 4.3 miliarde de dolari venituri. Anual! Iar ciobanul nostru a făcut mai inteligent: el habar nu are de normele Organizației Mondiale a Sănătății și a continuat să mănânce pită, ceapă, slănină și pălincă și trăiește fără probleme până la 70 de ani, fără cancer, fiind îmbrăcat cu un cojoc mițos de 40 kg…

Să facem singuri concluziile.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info