Sarea, piperul şi lămâia pot rezolva aceste 9 probleme mai bine decât orice medicament

Acestea nu sunt doar ingrediente ale unui dressing pentru salată.

Mulţi oameni din întreaga lume au folosit puterea a trei alimente comune pentru tratament. Sunt medicamentele convenţionale atât de scumpe, încât oamenii încearcă să caute alternative naturale?

salt-pepper-and-lemon-can-solve-these-9-problems-better-than-any-medicine

Vă oferim câteva sfaturi cu privire la modul de tratare a diferitelor boli cu sare, piper şi lămâie:

1. Durere de gât

Se combină o lingură de suc proaspăt de lămâie, 1/2 linguriţă de piper negru măcinat şi o linguriţă de sare de înaltă calitate. Se agită amestecul într-un pahar cu apă caldă. Faceţi gargară de mai multe ori pe zi, pentru a calma durerile de gât şi tusea severă.

2. Nas înfundat

Se combină părţi egale de piper negru măcinat, scorţişoară, chimen şi cardamom şi se macină până se face pudră fină. Mirosiţi amestecul şi urmăriţi cum strănutul eliberează nasul înfundat.

3. Piatră la vezica biliară

Calculii biliari sunt depozite dure de fluide digestive, care se formează în vezica biliară. Acestea blochează tractul digestiv şi pot provoca dureri insuportabile. Pacienţii sunt supuşi, de obicei, intervenţiilor chirurgicale pentru a scăpa de calculii biliari.

Dar pot fi trataţi cu remedii naturale. Se combină 3 părţi de ulei de măsline, 1 parte de suc de lămâie şi 1 parte de piper negru. Utilizaţi acest remediu pentru a dizolva calculii biliari.

4. Afte

Se amestecă o lingură de sare de Himalaya într-o cană de apă caldă. Clătiţi gura după mese, pentru a vindeca membranele mucoase din cavitatea bucală. Acest lucru vă va ajuta să scăpaţi de bacterii şi să vindecaţi rănile mult mai repede.

5. Slăbire

Se adaugă un sfert de linguriţă de piper negru măcinat, 2 linguri de suc proaspăt de lămâie şi o lingură de miere crudă la un pahar cu apă. Acest elixir va îmbunătăţi metabolismul. Polifenolii din lămâie vă menţine în formă şi sporeşte sensibilitatea la insulină, care este esenţială în procesul de ardere a grăsimilor.

6. Greaţă

Calmează stomacul deranjat cu piper negru. Mirosul de lămâie ameliorează greaţa. Se combină o lingură de suc de lămâie şi o linguriţă de piper negru. Se agită amestecul într-un pahar cu apă caldă. Sorbiţi băutura încet, până când observaţi unele îmbunătăţiri.

7. Durere de diní

Se combină ½ linguriţă de piper măcinat şi ½ linguriţă de ulei de cuişoare. Acest amestec calmează durerea de dinţi. Curăţaţi dinţii cu aţă dentară şi spălaţi-vă pe dinţii de două ori pe zi. Eliminaţi zahărul şi alimentele acide.

8. Răceală şi gripă

Stoarceţi o jumătate de lămâie şi adăugaţi sucul la o cană de apă caldă. Această băutură ameliorează simptomele răcelii. De asemenea, puteţi lăsa pulpa şi coaja de lămâie în apă, timp de 10 minute. Scoateţi-le şi amestecaţi cu o lingură de miere crudă. Consumaţi remediul până când vă veţi simţi mai bine

9. Sângerări nazale

Înmuiaţi o bucată de bumbac în suc de lămâie şi inroduceţi-o în nară. Aduceţi capul uşor înainte, astfel încât sângele să nu curgă în gât. Acest lucru va preveni, de asemenea, greaţa. Sângerarea se va opri aproape instantaneu.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Sursa: healthyfoodhouse.com

Autor text:  Sănătoşi.com

Add Comment