Scapă de 7 kilograme în 3 săptămâni cu exercițiul ”abdomenul de fier”!

Talia feminină întotdeauna a fost apreciată și a constituit una din perlele frumuseții feminine. Dar să ai o talie subțire este mai degrabă o excepție decât o regulă, pentru că pe abdomen grăsimea se poate depune foarte repede.

În trecut doamnele încercau să rezolve această problemă aplicând forța, adică corsetele. Dar în prezent acestea sunt demodate, în plus ele sunt dăunătoare sănătății. De aceea femeile care vor o talie frumoasă nu au decât o sigură alegere: Exercițiile! Desigur că și dieta are un rol important dar fără exerciții nu vei putea ajunge la un rezultat remarcabil chiar dacă timp de 1 lună ai bea doar apă. În schimb dacă faci exerciții poți fi mult mai liberă în consumul de alimente, pentru că exercițiile ard tot, indiferent că mănânci slănină sau zarzavaturi.

Anume din acest motiv ne-am gândit să-ți propunem un exercițiu de abdomen cu ajutorul căruia îți vei pute redobândi talia din adolescență.

Iată ce trebuie să faci:

Întinde-te pe spate și îndoaie genunchii ca în imagine. După aceasta încordează mușchii abdomenului cât mai tare și respiră încet. Când simți că abdomenul s-a încordat puternic, trage aer în plămâni și rețineți respirația pe 10 secunde. După aceasta expiră și relaxează abdomenul. Peste 20 de secunde repetă exercițiul încă de 9 ori.

Exercițiul trebuie repetat zilnic, cel puțin de 2 ori pe zi, dar în scurt timp vei vedea rezultatele și îl vei face deja din plăcere.

Îți dorim să ai o talie de viespe!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Sursa: healthyfoodvision.com