Scapă de arterele înfundate cu această băutură excelentă. Vezi cum se prepară

Atunci când colesterolul se depozitează în artere, are loc formarea plăcii ce blochează circulaţia sângelui. Arterele îngustate afectează organismul şi pot provoca dureri, disconfort şi chiar atac cardiac.

clogged-arteries

Accident vascular: Placa ce se acumulează pe arterele care transportă sângele la creier, poate cauza un accident vascular.

Oboseală şi ameţeli: Din cauza circulaţiei defectuoase, scade nivelul de oxigen, fapt ce poate cauza oboseală şi ameţeli, în special la femei.

Probleme de respiraţie: O circulaţie proastă poate provoca dificultăţi de respiraţie.

Dureri la nivelul pieptului: Durerea în piept, apare din cauza circulaţiei scăzute către inimă.

Dureri în zona lombară: Circulaţia scăzută a sângelui duce la fragilitatea discurilor, care ating nervii şi provoacă dureri.

Disfuncţie erectilă: Îngustarea arterelor din zona organelor genitale cauzează disfuncţii erectile.

Mâini şi picioare dureroase, amorţite sau reci: Placa depusă pe arterele de la nivelul mâinilor sau picioarelor poate duce la membre dureroase, amorţite şi reci.

Iată o băutură ce combate arterele îngroşate:

Ingrediente:

  • 4 litri de apă
  • 8 lămâi
  • 8 căţei de usturoi
  • 1 bucată de ghimbir

Se spală bine lămâile, apoi se taie bucăţi. Se curăţă şi se taie ghimbirul şi usturoiul şi se pun în blender, împreună cu lămâile. După ce obţii o masă omogenă, pune-o la fiert într-un vas. După ce începe să fiarbă, ia amestecul de pe foc şi lasă să se răcească. Strecoară-l şi depozitează-l în recipiente de sticlă.

Consumă această băutură zilnic, pe stomacul gol, cu două ore înainte de mese, timp de 3 săptămâni. În timpul tratamentului se recomandă să faci şi mişcare, de cel puţin 3 ori pe săptămână. Pe lângă curăţarea arterelor, această cură va îmbunătăţi starea generală de sănătate.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Sursa: healthyfoodhouse.com

Add Comment