Scapă definitiv de varice cu ajutorul acestui ulei natural!

Gălbenelele sunt plante care au ajuns în România tocmai din India. Aici românii le-au găsit multe utilizări medicinale. Totodată și știința a fost atrasă de această plantă, care vădit poseda anumite beneficii pentru sănătatea umană. Astfel, oamenii de știință au depistat că gălbenele conțin substanțe care ajută la angina pectorală și sunt foarte de folos contra colesterolului seric. Totodată, aceste substanțe au proprietatea de a relaxa vasele sanguine.

Iată de ce astăzi ne-am propus să-ți oferim o rețetă pe bază de gălbenele cu care vei putea trata varicele fără a apela la doctori.

unge-picioarele-cu-acest-ulei-ca-sa-scapi-definitiv-de-varice

Pentru a prepara acest remediu, vei avea nevoie de 50 de fire de gălbenele. Florile se spală, se usucă, apoi se pun într-un borcan de un litru care se umple cu ulei de măsline. După aceasta borcanul se astupă ermetic și se pune pe o lună într-un loc ferit de razele solare.

După ce a trecut luna, uleiul contra varice este gata. Se aplică pe zona afectată în fiecare seară, iar zona se masează timp de 30 de minute, pentru ca uleiul să poată pătrundă adânc în piele.

Dacă nu ai ulei de măsline, poți folosi în schimb untura. Nu are nici o importanță dacă folosești ulei de măsline sau untură, pur și simplu untura va trebuie topită în prealabil, după care în ea vei putea pune florile de gălbenele.

De asemenea, untura va trebui păstrată într-un loc mai cald, pentru ca gălbenele să poată transmite unturii proprietățile sale vindecătoare.

Folosește metoda care îți convine mai mult. Nu uita să distribui acest articol prietenilor tăi pe Facebook.

Îți dorim ca picioarele tale să arate ca la 18 ani!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Sursa: yourstylishlife.com