Scapă rapid de ţiuitul din urechi cu cel mai simplu remediu pe care îl poţi prepara acasă

Tinitusul este un sunet din ureche, asemănător cu un ţiuit, bâzâit, foşnet, şuierat care nu este provocat de vreun zgomot extern. Apare destul de frecvent şi variază ca gravitate.

tinnitus-642861

Această problemă poate fi un simptom al unei infecţii a urechii, al hipertensiunii arteriale, alergiilor sau al acumulării excesive de ceară în urechi. Alcoolul, cafeina şi unele medicamente pot contribui la apariţia tinitusului.

Există un remediu natural foarte simplu, care te va scăpa de tinitus.

Ingrediente:

  • 1 ceapă albă sau roşie mare

Mod de preparare:

Curăţaţi ceapa, spălaţi-o bine şi tocaţi-o mărunt. Puneţi ceapa tocată într-o strecurătoare, iar sub ea puneţi un castron. Zdrobiţi ceapa cu o lingură. Extrageţi cu pipeta sucul obţinut. Dacă acesta este rece, trebuie să-l încălziţi.

Tratament:

Turnaţi 2 picături în urechea afectată, seara înainte de culcare. Repetaţi procedura timp de 7 zile şi tinitusul va dispărea.

În timpul tratamentului este recomandat să mâncaţi regulat ananas şi migdale, iar dacă nu aveţi probleme cu stomacul, consumaţi zilnic şi ardei iute.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Sursa: centroauditivo-valencia.es