Scăpați definitiv de durerile articulare cu coajă de lămâie

Lămâile sunt foarte benefice pentru sănătate, fiind bogate în substanțe nutritive esențiale.

Conțin multe vitamine și minerale, inclusiv vitamina A, C, B1, B6, potasiu, bioflavonoide, acid folic, magneziu, pecticină, fosfor și calciu.

Motiv pentru care sunt extrem de benefice în lupta împotriva unor boli, cum ar fi diabetul zaharat. Consumul lămâilor în mod regulat întărește imunitatea și are un efect benefic asupra digestiei, intestinelor și ficatului.

Consumând un pahar de apă în care se adaugă suc de lămâie, dimineața, înainte de mâncare puteți ameliora grețurile matinale în timpul sarcinii, iar mirosul de coajă de lămâie elimină greața în cazul problemelor de stomac.

Totodată, coaja de lămâie are proprietăți puternice antispetice și antiinflamatoare, care calmează durerile nervoase, inclusiv cele ale vaselor sanguine, iar frunzele de lămâii tratează simptomele febrei.

Lămâile sunt eficiente și în cazul durerilor articulare. Iată cum le puteți folosi:

Curățați 2 lămâi și puneți-le într-un borcan de sticlă cu capac. Turnați peste ele ulei de măsline și lăsați-le să stea timp de 2 săptămâni. După această perioadă, uleiul poate fi utilizat.

Înmuiați tifon în ulei și aplicați pe zonele dureroase, înfășurând cu un bandaj. Lăsați să acționeze câteva ore.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Traducerea și adaptarea: Echipa sanatosi.info

Sursa: dailynaturallife.com, yourhealthypage.org