Scăpaţi rapid de kilogramele în plus, masând aceste 4 puncte

Acupunctura şi presopunctura sunt metode vechi, utilizate pentru tratarea diverselor probleme de sănătate. Prin masarea acestor 4 puncte, veţi pierde kilogramele în plus.

Stimulând anumite puncte, veţi accelera metabolsimul, iar organismul va arde mai multe calorii. Veţi începe să vă ţineţi sub control poftele alimentare şi veţi adopta un stil sănătos de viaţă.

Iată care sunt punctele care vă vor ajuta să scăpaţi de kilogramele în plus:

1. Ureche

Masând urechea, veţi stimula metabolismul, ceea ce va accelera pierderea în greutate în toate zonele. Faceţi masajul uşor  cu degetul mare, timp de 3 minute, de 3 ori pe zi.

2. Faţă

Punctul se află între nas şi buza superioară. Stimulaţi această zonă de 2 ori pe zi, timp de 5 minute ţi veţi ţine sub control foamea şi anxietatea. Metoda este potrivită în special pentru cei care mănâncă din cauza stresului.

3. Braţ

Acest punct este responsabil de activitatea intestinală. Dacă este masat, corpul se va relaxa, va elibera căldură şi va îmbunătăţi funcţionarea intestinală. Masaţi acest punct de 2-3 ori pe zi, timp de un minut.

4. Picior

Acest punct se numeşte Zu San Li şi se află în spatele genunchiului. Îmbunătăţeşte digestia, şi atenuează anumite procese inflamatorii din organism.

Pentru o funcţionare mai bună, acoperiţi genunchiul cu palma. Pentru genunchiul stâng folosiţi mâna stângă, iar pentru cel drept, mâna dreaptă. Masaţi punctul zilnic, timp de 1-2 minute, pentru fiecare picior.

Este important să nu masaţi înainte de a merge la culcare, întrucât ar putea provoca insomnie. În timpul presiunii, veţi simţi un mic disconfort şi chiar durere, ceea ce este normal.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Traducerea și adaptarea: Echipa sanatosi.info

Sursa: timefornaturalhealthcare.com