Şi-a acoperit faţa cu albuş. Cine ar fi crezut că rezultatul poate fi uimitor…

Viaţa şi aşa nu e prea uşoară, iar atunci când apar probleme cu pielea, se tranformă într-o adevărată oroare! Oricărei femei îi este cunoscută senzaţia neplăcută, când înainte de o întâlnire importantă îi este frică să se uite încă odată în oglindă. Pielea necesită o atenţie şi îngrijire constantă, în caz contrar – inflamaaţiile, ridurile, exfolierea şi tenul lipsit de strălucire sunt inevitabile.

Soluţia  despre care o să vă vorbim este un mod practic şi gratuit de a arăta uimitor.  Este suficient să faceţi această mască de 2-3 ori pe săptămână şi efectul va fi vizibil. Pielea grasă, inflamaţia, acneea – toate acestea vor fi de domeniul trecutului. Graţie tehnicii speciale de aplicare a măştii cu albuş, faţa se va schimba. Trebuie să încercaţi, fără îndoială!

MASCĂ FACIALĂ DIN ALBUŞ DE OU

Ingrediente:

  • 1 ou
  • şerveţele de hârtie sau hârtie igienică

1. Separaţi albuşul de gălbenuş. Pentru mască este necesar numai albuşul, gălbenuşul poate fi folosit în scopuri culinare. Amestecaţi bine albuşul. Puteţi folosi o furculiţă, sau mixer.

белок и желток

2. Aplicaţi masca pe faţă, folosind o perie cosmetică. Lăsaţi zonele din jurul ochilor şi gurii curate, doarece pielea este foarte delicată şi se poate înroşi, reacţionând la substanţele active. Puteţi ma întâi să aplicaţi o cremă pe aceste zone pentru a evita contactul cu masca.

девушка красится

3. Luaţi şerveţele de hârtie obişnuite sau bucăţi de hârtie igienică. Acesta este un punct important, care garantează un efect magic al măştii…

белковая маска для лица

4. Lipiţi şerveţelul peste masca de albuş.

белковая маска для лица

5. Ungeţi suprafaţa şerveţelelor cu albuş, astfel încât hârtia să devină transparentă.

белковая маска для лица

6. Lăsaţi masca să se usuce complet pentru 30 de minute. Şerveţelele vor fi uşor înlăturate de pe suprafaţa pielii.

белковая маска для лица

7. După procedură spălaţi faţa cu apă caldă şi alicaţi o cremă de faţă. Deja după prima aplicare pielea va deveni mai catifelată, ridurile mici se vor netezi, porii se vor curăţa. Pentru persoanele cu probleme de piele, masca cu albuş este un colac de salvare. De asemenea are un efect anti-îmbătrânire.

белковая маска для лица

Această fată drăguţă din video demonstrează cum să faceţi corect masca din albuş, cu beneficii maxime pentru piele. Este o alternativă excelentă la măştile de modelare scumpe pentru faţă.

 

 

Efectul miraculos al măştii cu albuş este uşor de explicat. Substanţa apotransferrin din albuşul de ou ucide bacteriile, iar potasiul, fosforul, zincul, iodul şi alte elemente îngustează porii, îndreaptă pielea şi ajută la menţinerea tonusului general. Această mască se poate face destul de des… Masca li se potriveşte şi femeilor cu pielea sensibilă şi uscată, însă numai în combinaţie cu miere sau ulei de măsline.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: Sănătoşi.com

Add Comment