Slăbeşte eficient cu dieta Rina. Ai voie să mănânci orice şi timp de 3 luni poţi slăbi până la 25 de kg

Dacă vrei să slăbeşti şi să fii în formă maximă, atunci dieta Rina te poate ajuta să obţii formele dorite. Tot ce trebuie să faci este să respecţi cu stricteţe nişte reguli.

rina-90

Prin urmare, în anumite zile este obligatoriu să mănânci numai anumite alimente. De asemenea, respectând această dietă, trebuie să mănânci neapărat ciocolată. Ciocolata neagră îmbunătăţeşte starea de spirit şi este benefică pentru inimă, întrucât conţine substanţe ce reduc colesterolul.

Este esenţial să nu sari peste micul dejun, care este bazat pe fructe, atât pe durata dietei, dar şi după. Aşadar, trebuie să mănânci în fiecare dimineaţă 2 fructe de acelaşi fel. În plus, poţi bea ceai fără zahăr sau cafea.

Ziua 1 – bazată pe proteine

Este recomandată carnea de pui, curcan, porc fără grăsime şi peşte, preparată la grătar sau fiartă. În afară de carne, poţi mânca şi 3 ouă fierte şi brânzeturi. De asemenea, poţi mânca orice cantitate de salată şi doar o felie de pâine. Este indicat consumul unui bol de supă (doar zeama). La cină se mănâncă aceleaşi alimente ca la prânz, doar că în cantitate înjumătăţită, fără pâine şi supă.

Ziua a 2-a – se consumă doar legume

Se mănâncă legume de orice tip, inclusiv cartofi (neprăjiţi), în stare crudă sau gătite fără ulei, asezonate cu sosuri naturale.

Ziua a 3-a – ziua legumelor

După micul dejun, poţi mânca paste fierte, pizza, adăugând sosuri de tomate şi legume în cantităţi mici. La cină poţi consuma ciocolată neagră sau produse de patiserie. Este permis şi consumul unei felii de tort sau îngheţată, dar nu mai mult de 3 linguriţe.

Ziua a 4-a – ziua fructelor

Se pot mânca orice fel de fructe, la fiecare două ore, pe parcursul întregii zile.

După 4 zile de dietă, trebuie să repeţi ciclul, timp de 90 de zile. Este recomandat ca la fiecare 30 de zile să bei într-o zi doar apă.

După ce ai încheiat dieta Rina, poţi reveni la alimentaţia normală. Este recomandat ca pentru o anumită perioadă, la una din mese să mănânci doar fructe.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Sursa: effective-weightloss.net

Add Comment