Slăbiţi 10 kilograme în doar 1 lună cu această băutură pe bază de lămâie, fără dietă. Rezultatul este garantat

De multe ori eforturile de a slăbi nu dau rezultate. Specialiştii recomandă cel puţin 30 de minute de mişcare pe zi şi o alimentaţie sănătoasă.

Din fericire, însă, există remedii simple care vă pot ajuta să scăpaţi de kilogramele în plus, fără a depune mult efort. Următoarea băutură vă poate ajuta să slăbiţi 10 kilograme în doar 30 de zile, fără o dietă strictă.

De asemenea, băutura elimină bacteriile şi paraziţii, detoxifică organismul şi asigură doza de energie pentru întreaga zi.

Ingrediente:

  • 2 litri de apă
  • 5 lămâi

Mod de preparare:

Spălaţi bine lămâile, tăiaţi-le în jumătate, fără a le curăţa de coajă şi adăugaţi-le în apă. Puneţi vasul la fiert, până dă în clocot, apoi opriţi focul. Acoperiţi vasul şi lăsaţi să se infuzeze până se răceşte. Păstraţi băutura în frigider.

Mod de utilizare:

Consumaţi în fiecare dimineaţă, timp de 30 de zile, 500 ml de băutură pe stomacul gol, şi nu mâncaţi nimic 2 ore. Băutura de lămâie ajunge pentru o perioadă de 4 zile. Pe parcursul zilei mâncaţi normal, fără restricţii.

Potrivit celor care au încercat acest remediu, rezultatele nu vor întârzia să apară.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info