Slăbiţi 3 kilograme în doar o săptămână cu salată de pătrunjel

Pătrunjelul menţine vigoarea organismului prin îmbunătăţirea sistemului imunitar, reglarea tensiunii arterial şi curăţarea corpului de toxine. Acesta este bogat în vitamina A, C, B și E, mangan, potasiu, fier, fosfor, iod, clorofilă și magneziu, deasemenea conține histidină, aminoacidul care inhibă dezvoltarea celulelor canceroase.

Cura cu salată de pătrunjel

Durează o săptămână şi contribuie la arderea grăsimilor de până la 3 kilograme.

Salată de pătrunjel

Tocaţi frunzele şi codiţele fragede de la 6 legături, apoi adăugaţi o cantitate egală de frunze de mentă tocate mărunt, o lingură de grâu înmuiat în apă timp de 30 de minute şi pisat, o roşie mare tăiată cubuleţe şi sucul de la o lămâie.

Mâncaţi salata pe parcursul zilei, atunci când vă este foame.

Puteţi completa dieta cu:

La micul dejun – o ceașcă de cafea neagră sau un fruct

La prânz – un piept de pui (fiert sau la grătar), o pară sau un măr

La cină – un ou fiert, un măr și un morcov ras

Pe durata celor 7 zile de dietă, consumaţi minimum 2 litri de lichide (ceai neîndulcit, borş crud sau apă). Evitaţi sucurile.

Cura de slăbire cu frunze de pătrunjel şi seminţe de in

Cura durează o săptămână, de 2 ori pe zi. Este bine să înlocuiască 2 mese pe zi.

Mod de preparare:

Tocaţi mărunt 2-3 legături de pătrunjel, adăugaţi 2-3 roşii fierte, decojite şi tocate. Stoarceţi sucul de la o lămâie, adăugaţi o cană de seminţe de in, sare, piper şi ulei de măsline. Amestecaţi bine şi consumaţi.

Elimină surplusul de toxine

Salata este un remediu eficient pentru eliminarea surplusului de toxine, dezinfectează tubul digestiv şi căile urinare, drenează ficatul, întăreşte sistemul imunitar şi are efect antiseptic asupra căilor respiratorii.

Semineţele de in sunt excelente pentru detoxificare. Puneţi seminţele într-un pahar cu apă şi lăsaţi-le timp de 2-3 ore, după care consumaţi zilnic câte o linguriţă.

Seminţele de in reprezintă o sursă considerabilă de uleiuri, în special Omega 3, indiferent sub ce formă sunt consumate. În plus, sunt benefice pentru ameliorarea simptomelor ce însoţesc menopauza.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.