Spălaţi-vă aşa cum o fac femeile japoneze şi veţi rămâne tânără chiar şi la 50 de ani!

Metoda pe care v-o prezintă astăzi redacţia sanatosi.info  este aplicată în special de femeile din Japonia, însă acum secretele frumuseții şi tinereții orientale sunt accesibile şi la noi.

Interesul deosebit pentru metoda pe care v-o prezentăm este alimentat şi de faptul că ea este foarte simplă şi accesibilă din punct de vedere financiar.

spala

Ea constă în a spăla faţa dimineaţa şi seara cu…apă minerală. Dar pentru început ar trebui să vă curăţiţi complet pielea în modul în care v-aţi obişnuit (cu apă, lapte, cremă etc.), astfel încât să nu rămână nici un fel de urme de cosmetice.

După aceea spălaţi-vă pe faţă cu apă minerală carbogazoasă (care se vinde în orice magazin). Drept rezultat veţi obţine o piele moale şi gingaşă şi un sentiment de prospeţime.

2016-09-10_213305

Însă pentru a nu irita pielea, utilizaţi această metodă nu mai des de o dată pe săptămână. E o frecvenţă suficientă pentru un rezultat vizibil.

Este şi o altă modalitate de a spăla faţa cu apă minerală. Turnaţi-o în forme pentru congelare şi îngheţaţi apa. Spălaţi-vă faţa ca de obicei, cu apă obişnuită, după care prelucraţi pielea cu un cubuleţ de gheaţă din apă minerală.

Iată şi alte câteva sfaturi pentru a spăla faţa corect:

  1. Fierbeţi 1 litru de apă obşnuită şi adăugaţi 1/4 de linguriţă de bicarbonat de sodiu. Acest compus va înmuia apa şi ea va fi foarte folositoare pentru sănătatea pielii.
  2. Adăugaţi 1 linguriţă de suc de lămâie într-un litru de apă obişnuită. Apa acidulată va restabili echilibrul acido-bazic al pielii.

Faceţi fiecare din procedurile de mai sus o dată pe săptămână şi în scurt timp veţi avea o piele gingaşă şi catifelată.

Autor text: Perfect-ask.com