Spune adio insomniilor şi durerilor de cap, utilizând acest remediu din doar 2 ingrediente, nelipsite din bucătărie

Multă lume se confruntă cu insomniile, iar deseori medicamentele nu au nici un efect. Iată ce trebuie să consumi înainte de culcare, pentru a avea un somn liniştit şi a scăpa de durerile de cap.

eat-sugar-and-salt-befor-bed-600x304

Există un amestec din două ingrediente, nelipsite din bucătărie, care calmează durerile de cap, întăreşte sistemul imunitar, oferă energie, te ajută să adormi mai uşor şi creşte cantitatea de hormoni ai fericirii. Este vorba despre zahăr şi sare. Dr. Matt Stone este cel care a făcut descoperirea – un cercetător american, ce a publicat multe cărţi de nutriţie.

Zahărul asigură celulelor necesarul de energie, iar sodiul le permite celulelor să respire şi să producă energie. De asemenea, ambele substanţe combat stresul, care dereglează metabolismul. În caz de insomnii, cea mai bună soluţie este combinaţia dintre sare şi zahăr.

Mod de preparare:

Amestecă 5 linguriţe de zahăr cu o linguriţă de sare într-un borcan de sticlă. Amestecul obţinut se păstrează într-un loc uscat. Seara, înainte de a merge la culcare, ia o cantitate mică şi pune-o sub limbă. Efectul va fi simţit după ce amestecul se dizolvă.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Add Comment