Știai că apa oxigenată este bună pentru organism, dar asta nu ți s-a spus!

Proprietățile pentru sănătate a apei oxigenate sunt în general cunoscute, însă puțini cunosc faptul că aceasta poate fi folosită și pentru a îndepărta negii!

Negii reprezintă o afecțiune a pielii, afecțiune care poate apărea din mai multe motive. În orice caz negii sunt o problemă de sănătate și mai ales una estetică, de aceea trebuie îndepărtați cât mai rapid.

Pentru a face asta, nu ai nevoie decât de apă oxigenată. Cu ajutorul ei și printr-o metodă simplă vei putea scăpa de negi extrem de rapid.

Vei avea nevoie de:

  • Apă oxigenată de 35%
  • Discuri de bumbac

Ce faci mai departe:

Mai întâi va trebui să îndepărtezi stratul de piele exterior de pe negi. Poți face asta cu o piatră ponce sau cu o pilă pentru unghii. După aceasta înmoaie un disc de bumbac în apa oxigenată și aplică-l peste neg. Totodată, ocolește zona sănătoasă. Repetă procedura de 5 ori pe zi până negul nu va dispărea complet.

Câteva indicații prețioase:

  1. Apa oxigenată nu se aplică pe pielea sănătoasă
  2. În cazul când negul s-a format într-o zonă cu piele sensibilă, diluează puțin apa oxigenată
  3. Niciodată să nu folosești apa oxigenată pentru a îndepărta negii de pe pleoape sau din jurul ochilor

Îți dorim multă sănătate!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Traducerea și adaptarea: Echipa sanatosi.info

Sursa: naturallivingideas.com