Știi ce se va întâmpla dacă vei pune aspirină în grăsime? Ceva cu totul incredibil!

Aspirina este un medicament foarte util, care poate trata așa boli ca:

  • febra
  • inflamațiile
  • durerile

Dar aceasta nu e tot. Aspirina poate fi folosită și în alte moduri.

Iată la ce mai folosește aspirina:

1. Întinerește pielea – Aspirina este un element de curățare a pielii excelent. Ea reduce inflamațiile, acneea și roșeala, îndepărtează sebumul și celulele moarte. Pentru a avea un ten sănătos zdrobiți 5 pastile de aspirină și dizolvați-le în 50 ml de apă. Adăugați o lingură de miere și amestecați. Aplicați pasta pe ten, în decurs de 10 minute. După aceasta spălați fața cu apă caldă. Repetați procedura în fiecare zi.

2. Prelungește viața florilor – Florile tăiate se ofilesc foarte repede, dar dacă veți pune în apă 2 pastile de aspirină, ele vor rămâne frumoase timp de 3 zile!

3. Scoate petele de antiperspirant –  Pentru aceasta trebuie să dizolvați 3 pastile în puțină apă caldă. Puneți soluția pe pată și lăsați-o să acționeze timp de 2 ore.

4. Regenerează culoarea părului – Dizolvați 7 pastile în 200 ml de apă și clătiți părul cu acest preparat peste 10 minute. Părul va străluci din nou!

5. Eliminați pielea moartă de la nivelul picioarelor – În suc de lămâie, dizolvați 5 pastile de aspirină. Aplică preparatul pe piele și învelește piciorul cu un prosop, peste care mai pune și o pungă de plastic. Peste 10 minute, masați zona cu ajutorului unei pietre ponce.

6. Elimină mătreața – Pentru aceasta este nevoie să zdrobești două pastile și să le pui în șampon. Șamponați capul și lăsați să acționeze timp de 3 minute. După aceasta nu veți mai avea mătreață. Repetați procedura regulat.

7. Elimină grăsimea de pe tigăi – Zdrobiți câteva pastile și aplicați praful rezultat în tigaia cu grăsime. Așteptați 10 minute, după care veți putea spăla vasul fără să-l mai frecați. Simplu, nu?

Dacă ai găsit utile aceste sfaturi, atunci distribuie articolul pe Facebook.

 

Autor text: sanatosi.info

Add Comment