Studiu: afinele măresc durata vieții cu 21 de ani!

Procesul de îmbătrânire este însoțit și cauzat de puterea tot mai slabă de regenerare a ADN-ului. Însă din fericire, este în puterea noastră să ajutăm ADN-ul să se regenereze. Alimentația în acest sens este un factor foarte important.

În ultimul secol încercările de a găsi un medicament contra îmbătrânirii s-au întețit foarte mult. E drept că acesta încă nu a fost identificat, în schimb în procesul de cercetare au fost identificate multe substanțe și plante care deși nu ne pot face nemuritori, în schimb ne pot mări consistent durata de viață.

Afinul face parte din această categorie de plante, mai concret fructele de afin. Afinele au proprietăți antibacteriene, tonice, hepatice regeneratoare și hipoglicemiante.

Unele studii afirmă că substanțele active din afine pot mări durata vieții cu până la 28%, adică cu 21 de ani!

Această afirmație nu este neapărat o exagerare, pentru că afinele într-adevăr posedă capacitatea de a mări longevitatea, prin faptul că ajută substanțial la regenerarea ADN-ului.

Consumul regulat de afine încetinește cu mult procesele degenerative din corpul uman. Nu doar ADN-ul este ajutat să fie reparat, dar și țesuturile creierului sunt regenerate, un factor de importanță absolută pentru oamenii în etate.

În plus, afinele sunt un anticancerigen puternic.

Puteți consuma afinele sub orice formă și în orice cantitate, în sucuri, salate de fructe sau smoothie-uri. Ele pot fi cumpărate la supermarket congelate sau le puteți culege singuri și congela ulterior.

Îți dorim multă sănătate!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.info

Sursa: naturalhealth365.com